2015-03-16 16:25:05• hírek • Szatmár.ro

Hétfőn debütál a Muzsika TV-n a Zenés Barátságok

A Bertici Fivérek zenés szórakoztató műsora a Muzsika TV-re költözött - az első adás 18.30-tól látható.

2014 februárjában, éppen Bálint-napon indult útjára a szatmári mulatós testvérek, a Bertici Fivérek zenés tévéműsora, a Zenés Barátságok. A műsor célja az volt, hogy a már befutott zenészek lehetőséget adjanak szatmári és erdélyi zenekaroknak a bemutatkozásra. persze emellett cél volt a szórakoztatás is: a műsorban gyakran tűntek fel magyarországi művészek és több sikeres tévéfelvételt is tartottak Szatmárnémetiben a műsor készítői.

Tavaly októberben aztán jött, amire már számítani lehetett: a külföldi elvárásoknak is messzemenően megfelelő műsorra lecsapott a Muzsika Tv, így idén már az ismert magyarországi csatornán látható a műsor. És ami a legfontosabb: aki nem akar lemaradni az első adásról, az ma (hétfőn) 18.30-tól tapadjon a képernyőre, hiszen ekkor lesz látható az első adás.

„Hatalmas elismerés nekünk, hogy saját műsorunk lesz a Muzsika Tv-ben, és olyan előadók sorába állhatunk be, mint Tillinger Attila, Josh és Sihell Ferry. A műsorunk azonban megtartja eredeti célját: ismert és kevésbé ismert erdélyi zenekarok is lehetőséget kapnak majd a Zenés Barátságok keretein belül a szereplésre" - nyilatkozta még okótberben Bertici Attila a Szatmár.ro-nak.

A Bertici Fivérek legközelebb a hétvégén, március 20-án újabb tévéfelvételt rendeznek Szatmárnémetiben több mint 25 erdélyi és magyarországi fellépővel. A felvételre már minden jegy elkelt.

A Zenés Barátságok első adása tehát Erdélyben hétfőn 18.30 órától lesz látható, de meg fogják ismételni 23.30-tól, illetve szombaton 15.30-tól és varárnap 6.00 órai kezdettel is látható lesz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: